Cum functioneaza?

Citeste mai departe si afla toate detaliile despre accesarea serviciilor medicale prin Getvig.Health

Consultatie Apel/Video

Consultatie prin CHAT

Consultatie prin E-mail.

Consultatii Medicale Online

Procesul este simplu si foarte intuitiv. Completeaza formularul de programare si in doar cateva momente iti asiguri accesul la o parere medicala autorizata.

LA VARFUL DEGETELOR

Ai acces facil la medici si terapeuti profesionisti

Procesul este simplu si foarte intuitiv. Completeaza formularul de programare si in doar cateva momente iti asiguri accesul la o parere medicala autorizata, oferita de unul dintre specialistii inscrisi in platforma.

Exista doua modalitati prin care te poti programa:
●  accesand pagina de programari
●  din pagina medicului selectat

Urmand procesul din formular, vei fi ghidat pas cu pas pentru a intra in legatura cu medicul sau terapeutul ales.

In timpul consultatiei online vei afla opinia specialistului cu privire la problema ta medicala si vei primi recomandarile acestuia in ceea ce priveste tratamentul propus, investigatiile necesare si pasii urmatori.

In situatia consilierii psihologice, consultatiile online pot reprezenta sedinte complete de consiliere online sau consultatii online bazate pe dialog legat de simptome si manifestari, daca ai nevoie doar de o parere avizata a unui bun specialist.

VREAU SA FAC O PROGRAMARE

Cum decurge procesul?

Alegi Specialitatea Medicala, Tipul de Consultatie si Specialistul

Selectand specialitatea pentru care ai nevoie de ajutor si tipul de consultatie dorit. Platforma iti va indica o lista a medicilor si terapeutilor recomandati, impreuna cu pretul consultatiei aferente.

Selecteza apoi data de la care ai putea fi disponibil pentru consultatia online. Deselecteaza zilele saptamanii in care nu esti disponibil si alege intervalul orar potrivit pentru tine.

Alegi Data si Ora Consultatiei

In functie de diponibilitatea ta si de tipul de consultatie ales, platforma iti va lista zilele si intervalele orare disponibile in calendarul specialistului ales.

Alege cea mai potrivita varianta si mergi mai departe catre urmatorul pas.

Ne Oferi Cateva Detalii

In acest pas vei completa cu datele personale si cateva detalii privind afectiunea sau situatia medicala pentru care ai nevoie de ajutor. Aceste date vor fi transmise medicului tau, asa ca, te incurajam ca mesajul tau sa fie cat mai explicit, dar totodata succint.

Efectuezi Plata Consultatiei Online

Plata pentru consultatia online va fi efectuata prin debitarea cardului. Suma perceputa va fi egala cu pretul consultatiei, fara a ti se percepe un comision de programare sau alte costuri suplimentare.

Felicitari, Programarea ta a fost Efectuata

La acest moment programarea ta va fi efectuata, urmand sa primesti un e-mail de confirmare, impreuna cu datele de conectare si pasii necesari de urmat, pentru o buna desfasurare a consultatiei tale.

CE POTI FACE MAI DEPARTE?

Alege una din urmatoarele directii

Treci prin lista noastra de medici si terapeuti, organizati pe discipline medicale, vezi specialitatile Getvig.Health sau acceseaza direct formularul nostru de programare.

Medici si Terapeuti

Stim cat de importanta este  sanatatea ta si a familiei tale. De aceea, am selectat pentru tine medici si terapeuti excelenti, care au adoptat cea mai noua tehnologie si iti ofera acces la consultatii online.

Specialitati

Daca nu stii ce medic sa alegi, te ajutam noi. Selecteaza specialitatea pentru care ai nevoie de ajutor, iar noi iti vom sugera o lista a specialistilor cu experienta si rezultate excelente in domeniu.

Programeaza-te

Programeaza-te acum si beneficiaza de o consultatie online. Vei avea acces rapid la opinia unor buni specialisti si vei fi scutit de timpul si banii cheltuiti cu deplasarile la cabinet.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Vorbeste pe Chat cu Echipa getvig.health

Daca intampini probleme tehnice sau ai nevoie de suportul nostru in procesul de programare sau orice alta directie, iti stam cu drag la dispozitie!

Acceseaza butonul DESCHIDE CHAT de mai jos si intra in legatura cu noi.

Vei fi directionat spre un chat cu echipa GetVig.Health  in aplicatia Telegram, utilizabila pe mobil si desktop, si primi raspuns in cel mai scurt timp, din partea colegilor nostri din Echipa Suport.

Acest website foloseste Cookies pentru personalizarea experientei tale. Apasa OK pt a continua.