Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Programeaza-te

Programează acum o consultație online și află opinia avizată a unui medic specialist, fără să te deplasezi în cabinetul acestuia.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Programeaza-te acum si beneficiaza de o consultatie online

Medicii propuși de Getvig.Health au fost selectati foarte atent, dupa o analiza responsabila asupra adeziunilor primite de la medicii si terapeutii inscrisi in platforma sau a recomandărilor primite din partea pacientilor acestora.

Dacă vrei să mai arunci o privire asupra modului in care decurge procesul de programare si consultatia online, acceseaza pagina Cum functioneaza.

Daca esti hotarat(a) si vrei sa te conectezi cat mai curand cu unul dintre specialistii inscrisi in platforma, completeaza formularul de mai jos si programeaza-te acum.

Sa programezi o consultatie nu a fost nicicand mai usor! Foloseste formularul de mai jos.

PROGRAMEAZA-TE ACUM

Formular de Programare Consultatie

Încărcare...

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Vorbește pe Chat cu Echipa Getvig.Health

Daca intampini probleme tehnice sau ai nevoie de suportul nostru in procesul de programare sau orice alta directie, iti stam cu drag la dispozitie!

Acceseaza butonul DESCHIDE CHAT de mai jos si intra in legatura cu noi.

Vei fi directionat spre un chat cu echipa GetVig.Health  in aplicatia Telegram, utilizabila pe mobil si desktop, si primi raspuns in cel mai scurt timp, din partea colegilor nostri din Echipa Suport.

Acest website foloseste Cookies pentru personalizarea experientei tale. Apasa OK pt a continua.