Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Specialitati Medicale

Alege specialitatea corespunzatoare simptomelor tale si programeaza o consultatie online, pentru a beneficia de opinia si expertiza specialistilor.

Medical team standing in the hospital corridor

MAI DETALIAT

Telemedicina - Specialitati Medicale

Descopera specialitatile medicale pe care le poti aborda prin telemedicina si solicita consultatii online de la medicii specialisti care au o experienta vasta.

Daca prezinti semne ale unor afectiuni medicale,  selecteaza specialitatea potrivita, alege medicul sau terapeutul dorit si programeaza acum o consultatie online.

MAI DETALIAT

Specialitati

Alergologia se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor alergice.

Aceasta specialitate se ocupa cu diagnosticarea si tratarea bolilor provocate de agenti infectiosi, transmisibili, cum ar fi: microbi, virusuri sau paraziti.

Chirurgia Plastica trateaza defecte sau deformatii congenitale sau dobandite, prin restaurarea sau imbunatatirea functiei si a aspectului acestora.

Subspecialitate a chirurigiei care se ocupa cu tratamentul chirurgical (operațiile) afectiunilor la copii si tineri de pana la 18 ani.

Specialitate care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul pacientilor cu tulburari de metabolism.

Endocrinologia este stiinta care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea problemelor hormonale si complicatiilor acestora.

Hematologia se ocupa cu studiul, diagnosticul si tratamentul bolilor sângelui si a organelor hematopoietice.

Homeopatia este o ramura a medicinei alternative care se ocupa cu tratamentul afectiunilor prin stimularea capacitatii naturale de vindecare a organismului.

Medicina alternativă se ocupă cu tratamentele și terapiile care le înlocuiesc pe cele tradiționale din medicina occidentala.

Medicina generala este specialitatea care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul conditiilor acute sau cronice, dar si cu preventia acestora.

Medicina interna se ocupa cu prevenirea, diagnosticul si tratamentul nechirurgical al afectiunilor organelor interne ale adultilor.

Nutritia studiaza relatia dintre aportul alimentar si consumul energetic, precum si consecintele excesului alimentar sau deficientelor nutritive.

Ginecologia este o ramura a medicinii care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul tulburarilor care afecteaza sistemul reproducator feminin si sanii.

Oftalmologia se ocupa cu depistarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu afectiuni ale ochilor si structurilor din jurul acestora, cum ar fi pleoapele si sistemul lacrimar.

Ortopedia si traumatologia se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea afectiunilor aparatului locomotor.

Psihiatrie pediatrica este o ramura a psihiatriei care se adreseaza copilului, de la sugari, pana la adolescenti si adulti tineri – maxim 18 ani.

Pneumologia este ramura medicinei care se ocupa de studiul si tratamentul bolilor de plamani, bronhii, pleura si mediastin.

Reabilitarea medicala are ca scop recuperarea capacitatii functionale pierdute in urma unui traumatism sau a unei boli.

Reumatologia este specialitatea care se ocupa cu diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu suferinte non chirurgicale ale aparatului locomotor.

Stomatologia se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor dentare, precum si a celorlalte parti care alcatuiesc cavitatea bucala.

Specialitatea medicala care asigura, conditiile necesare pentru desfasurarea procedurilor chirurgicale si asigura suportul pacientului in stare critica.

Cardiologia se ocupa cu studiul, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace – bolilor de inima.

Chirurgia generala se ocupa cu tratamentul si imbunatatirea diagnosticului bolilor ce afecteaza organele cavitatii abdominale.

Dermatologia se ocupa cu studiul afectiunilor pielii, ale anexelor pielii (par si unghii) si ale mucoaselor adiacente (cavitate bucala si organe genitale).

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor tubului digestiv.

Specialitatea medicala care asigura asistenta medicala primara si continua, fara a se limita la un anumit tip de boli.

Se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor si traumatismelor care pot interveni in timpul activitatilor fizice si sportive.

Nefrologia este o ramura a medicinei interne care se ocupa cu studiul functiei rinichilor si a bolilor de rinichi.

Neonatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul si ingrijirea nou-născuților, diagnosticarea și tratarea bolilor specifice acestora

Specialitati medicale care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos.

Specialitate medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul bolilor canceroase umane.

ORL se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor urechii, nasului, gatului, cailor respiratorii superioare si sinusurilor.

Pediatria este specialitatea medicala care se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor copiilor si a tinerilor in varsta de pana la 18 ani.

Psihiatria este specialitatea medicala care se ocupa cu identificarea cauzelor, diagnosticul, preventia si tratamentul afectiunilor psihice.

Psihologia este stiinta care studiaza comportamentul si mintea umana.

Urologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului renourinar feminin si masculin, dar si al sistemului reproducator masculin.

Medicina de urgenta este specialitatea care se ocupa de stabilizarea, diagnosticarea și managementul pacienților ce prezintă aspecte acute și urgente ale bolilor și leziunilor.

Radiologie si imagistica medicala este specialitatea medicală care foloseste diferite tehnologii pentru a vizualiza corpul uman, pentru a diagnostica, monitoriza sau trata afectiunile medicale.

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Vorbeste pe Chat cu Echipa Getvig.Health

Daca intampini probleme tehnice sau ai nevoie de suportul nostru in procesul de programare sau orice alta directie, iti stam cu drag la dispozitie!

Acceseaza butonul DESCHIDE CHAT de mai jos si intra in legatura cu noi.

Vei fi directionat spre un chat cu echipa GetVig.Health  in aplicatia Telegram, utilizabila pe mobil si desktop, si primi raspuns in cel mai scurt timp, din partea colegilor nostri din Echipa Suport.

Acest website foloseste Cookies pentru personalizarea experientei tale. Apasa OK pt a continua.